maanantai 13. huhtikuuta 2009

Lattiaremontti

Isäntä: Nyt kun lattiasta on poistettu vanhat hiekat ja sammaleet ja saatu asennettua metalliverkot hiirien harmiksi, päästään varsinaiseen lattian kokoamiseen.

 Lattia piti koolata suoraan, uskomatonta oli että korotusta piti alimpaan kulmaan tehdä 8 senttiä! Silti mihinkään lattian vinouteen ei ollut kiinnitetty huomiota aiemmin. Vanhan talon piirre ehkä tai sitten asukkaat kulkevat koko ajan vähän vinossa muutenkin... Vaikka niskojen väliin alapuolelle oli laitettu laudat pitämään vanhat eristeet paikoillaan, asensin kuitenkin paperin vielä laudoituksen päälle, estääpähän tuulen pääsyn pienimmistäkin raoista. Tämän päälle tuli ekovillaeristys ja taas ilmansulkupaperi. Sitten päästiinkin asentamaan pintalaudoitusta, vihdoinkin jotain kunnolla näkyvää.


Villotettu....


Paperoitu...


Uutta lattiaa...
Ja nyt on ajatukset lattian värissä.....uula-maalit kiinnostavat, ja sieltä joku harmaan sävy, mutta mietin myös, olisko lattia sittenkin täyskiiltävä? Helpompi varmaan olis pitää puhtaana kiiltävää.... Käytännöllisyyttä ja helppohoitoisuutta pitää ajatella kanssa. Millähän pinnotteella lattialuuttu parhaiten liukuu...hurjasti kysymyksiä tässä vaiheessa...

Klemmari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti