lauantai 18. elokuuta 2012

Pihassa puuhastelua

Tänään on ollut todella upea päivä! Aurinkoa ja lämmintä on ollut riittämiin. Mekin Isännän kanssa innostuttiin ulkotöihin. Aikamme kun olimme suunnitelleet, niin tänään oli toteutuspäivä. Aina sillon tällön pitää noita isoja ja vanhoja puskia leikata ja karsia. Muuten ne valtais koko tämän pihan. Parin viime viikon aikana oli jo tunne, ettei täältä kotoa näe minnekään. Oli siis korkea aika napata asiaan kuuluvat koneet ja niin alkoi tapahtua.
Privaatti sisäänkäynnin aita näytti tältä ennen leikkausta......

Ja tältä leikkauksen jälkeen........

Toinen puoli samaisen kulkuaukon toinen reina näytti tältä.....

Ja tältä leikkauksen jälkeen.  Nyt taas meiltä näkee:)

Pikkusen tuli tota jätettäkin....

                                                     Sireenipuskakin koki nuorennusleikkauksen
Usko tai älä, mutta meillä kukkii NYT hyasintti!! Löysin sen perennamaata karsiessani. Muistan, kun keväällä "löysin" viime syksynä ostetut sipulit ja pistin maahan. Aivan väärään paikkaan.  Kaikkien jumalattoman korkeiksi kasvavien perennojen juurelle. Autch! Mutta siellä se nyt kukkii!


Malvat kukkivat. Mutteivät yhtä komeasti kuin viime kesänä. Kai tämä vaikea alkukesä vaikutti näihinkin. Mutta, pääasia kun kukkivat. Tämän on tätä ikuista puutarhurin mielenkiintoa kasvatukseen:)

Kesäkurpitsaa on nyt saatu 3-4 pötkylää, kurkkua ei vielä. Fenkolia odotan mielenkiinnolla. Härkäpapu tuottaa upean sadon. Juu ja tomaatin makuun on päästy, muttei sato suinkaan ole viime vuotista tasoa.

Miten sinun kasvisi?
Onneksi vuodet eivät ole veljeksiä.

Klemmari

4 kommenttia:

 1. Hei! muistaakseni sinun jääkaapin ovesta löytyy sellaisia pieniä kirjain- ja sanamagneetteja, joista helposti muodostaa pidempiä lauseita :) itsekin haluisin sellaisia, joten mistä olet omat magneettisi ostanut? :)

  - Heli

  VastaaPoista
 2. Heipsan! Juu, kyllä meillä oli sellaset magneetit. (olen ne nyt jo poistanutkin ja antanut pojalleni...)Sain ne monta vuotta sitten lahjaksi, joten en nyt osaa sanoa, mistä ne on hankittu. Mutta, voin kysyä lahjan antajalta:)

  VastaaPoista
 3. Juu, kysäise ihmeessä :)

  - Heli

  VastaaPoista
 4. Kysäisin jo puhelimessa, muttei hän ykskaks muistanut, mutta lupasi miettiä:) Selvitys jatkuu...

  VastaaPoista