sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Vanhat tapetit

Lattiavaihe on vielä autuaasti kesken, mutten malta olla näyttämättä tapetteja, joita löytyy remppahuoneesta. Lattiasta sen verran, että perjantaina tuli lattialaudat ja parrut, joita tarvii lisätä, koska nykyisiä parruja lattian alla on liian harvassa ja nyt tarviikin joka väliin lisätä parru.

Eilen Isäntä vuorasi hiiriverkolla kulmia ja aukkokohtia, kun siis meidän huoneesta näkyy ulkoilma joistain paikoista. Tuuletus pelaa. Ei vaankaan, kyllä nuo em. aukot peitetään, jotta kylmä ilma pysyy ulkopuolella. Ja, toivottavasti hiiretkin.

Tänään huoneesta lähti vanhat lattialaudat muualle varastoon. Isäntä jopa lupasi niistä tehdä pöydän. Ei huono idea.

Mutta tässä näitä vanhoja kaunokaisia:Sävy sävyyn....


Boordilla on ikää aika paljon...


Jännää tämä penkominen, uteliaisuus iskee lujemmin sitä mukaa, kun jostain tulee jotain uutta esiin. Kiva lukea talon elämää mm. näitten tapettien osalta, vaikkei kaikkien aikakautta olekaan vielä selvillä. Kuinka joskus onkaan käytetty rohkeita kuvioita ja värejä! Onkohan se ollut joku vaurauden mittari? Kyllä nämäkin seinät ovat nähneet monenlaista elämää.

Klemmari

2 kommenttia:

  1. Noista vanhojen tapettien paloistahan vois tehdä 'muistotaulun' huoneen seinälle!
    Muuten, jotain aikamääritettä saattais löytyä Pihlgren ja Ritola Oy:n sivuilta, siellä on paljon eri aikakausien näköistapetteja.

    - ShamanCat

    VastaaPoista