tiistai 21. elokuuta 2012

Eteisen lattian maalausta

Eilen oli sopiva päivä laittaa eteisen lattiaan maali. Oma aikansa siinä meni, kun ensin raivasin kaikki kymmenet kengät ja saappaat!! (huom. kahden ihmisen huusholli)  kun pitää joka kelille olla sopivat jalkineet.... ei täällä muuten selviä:)

No, joka tapauksessa, ensin putsasin lattian pölystä ja roskista. Imuroin ja kostealla rievulla pyyhkäisin. Sit se alko.....
Ja - Ta-Daaa!

Tämmönen siitä tuli! Väri on Uulan Sammal.Tykkään niin tuosta väristä!!! Lattialistat meillä on jo maalattuna tuolla samalla värillä. Laitamme siis sekä lattian että listat saman värisiksi.
Isäntä teki kulkusillan, joka menee kynnykseltä kynnykselle. Eilinen päivä kyllä kuljettiin varmuuden vuoksi toisesta ovesta, maali oli sen verran märkää, ettei mitään isompaa siihen olisi lentänyt. Wiirukin osasi hyvin kulkea muista ovista. Mutta tänä aamuna päästin sen ulos tuosta eteisen kautta ja eikös se mokoma, ei osannutkaan mennä tuota siltaa pitkin, vaan loikki maalissa! Kivat kissan käpälät koristaa nyt lattiaa:) Toinen kerros siihen jokatapauksessa vielä tulee, joten no hätä.

Tämän jälkeen puuttu enää ne kaapit.... 2 vanhaa ovea on tuolla jemmassa, katsotaan, riittääkö ne...

Klemmari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti