keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Makuuhuoneen tapetti

 Minä kun ehdin riemusta kiljahdella, että tapettiasia on päätöksessä, soitettiin tapettikaupasta, että toinen makuuhuoneen tapetti on tällä hetkellä loppu ja uuden erän valmistus alkaa syyskuussa.... Joten vaihtoehdoksi jäi uuden valinta. 

Ei se sentään niin ainutkertainen ollut, etteikö joku muukin tapetti kävisi. Eikä me nyt niin kauaa jakseta odottaa. Syyskuussa on jo muut puuhat mielessä:) Ystävällisen myyjän opastuksella valitsin taas kolme kirjaa kotiin ja niistä tein valinnan. On ehdottaman tärkeää, että katselee tapetteja omassa tilassaan, koska esim. valaistus vaihtelee ostopaikan ja oman huoneen välillä.
Tässä tämän hetken tilauksessa olevat:
















Siis runsasta, romanttista, vaaleaa..... Boordi on mielestäni upea! Leveä kun mikä, mutta sopii näihin korkeisiin huoneisiin. Ja nyt odottamaan puhelimen pirinää, koska tapetit tulevat......:)


156 aukeamaa meni tähän huoneeseen.
Mutta tämän kuivuttua tulee ne oikeat tapetit:)
 Kuivuisivat nyt äkkiä, kun eilen saatiin tilatut tapetit kotiin.....

Klemmari





1 kommentti:

  1. Kyllä on kaunista ruusua ja tarpeeksi isoa.Ei pikkupiperrystä, joita täytyy rappusille nousta tiiraamaan. Saman sorttista laitettiin vinttikämpään alkukesästä. Kyllä tuli kaunis. Ei muuta kun pitsiverhot akkunaan, niin kyllä passaa nukkua. Raskiikohan kukaan nousta tuosta kammarista töihin;)). terv. Tuittura

    VastaaPoista