keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Lattiamaali

Pikkusen ollu jumissa tämä meidän makuuhuoneprojekti. Vaikka se onkin viimeistelyä vaille valmis, tuntuu, että on kaikkea muuta ennen sitä. Noh, on me töitäkin tehty ja se onkin liikuttanut Suomea ympäri. Ja välillä ulkomaillekin....

Mutta lattiamaali on nyt hankittu. UULAn lattiamaalia, väri oliivi. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin tähän väriin, koska se on mielestäni tähän meidänkin vanhaan taloon sopiva. Lattialistojen väriksi valitsin sammaleen ja sitä saammekin odottaa parisen viikkoa. Mutta, hätäkös tässä:)
Nyt pitäisi löytyä ruusutapetin sekaan jotakin äksöniä. Lamppu ainakin pitää olla hyvinhyvin rustiikkinen ja sitten kun unelmani pylvässängystä toteutuu, on pystyparrut takuulla krouvia! Mutta se on sitten joskus.... Vastakohdat luo mielenkiintoa. Juu, meillä ei ole harmoniaa eikä tasapaksua:)) Meillä leiskuu värit ja tavarat ei ole tismalleen järjestyksessä. Tämähän on meidän KOTI, jossa myös mies elää.....;)

Klemmari

2 kommenttia:

  1. Olen muuten monesti miettinyt ja meinannut siitä postatakin miten miehet mahtavat viihtyä täysvalkoisissa kodeissa.

    Meilläkin uhkaavasti vaalenee, mutta olen huomannut, että täysvalkoinen ei ole täysin minun juttu, koska pidän hirrenväristä, harmaasta, ruskeasta jne. Ja sitten toisaalta pastelleistakin tuon vaalean rinnalle. Mutta yritän järjestää niin, että kaikki nämä eivät osu ihan samaan huoneeseen ;)

    Makuuhuonehan meillä vaaleni jo ja siitä mieskin kyllä tykkää.

    VastaaPoista
  2. Risulintu - Juu, kyllä väriä pitää elämässä olla:)

    VastaaPoista