maanantai 11. huhtikuuta 2011

Siivouspäivä

Pitikin sattua tänään tämmönen harmaa ja märkä päivä, kun vapaapäivän kunniaksi ajattelin siivota. Mattoja yms. tekstiilejä ei voinut ulos viedä tuulettumaan, joten tuikkasin ne oven raosta ja pikaiseen ravistukseen oli tyytyminen. Hyväähän sekin teki, pölypilvestä päätellen:)

Rakastan näitä räsymattoja


Tänään oli tavoitteena kaksi huonetta. Tavoitteessa ollaan. Makuuhuoneesta aloitin, kun sitä oli taas vaihteeksi hyvä päivittää. Miten niin uutta huonetta pitää koko ajan päivittää! Kotiuttaminen kestää:)
Nyt pakkaa tuo kevät kotiinkin, joten jokinlaista kevennystä ja värien vaihtoa olis ihan paikallaan.

Roudasin vanhan tuolinkin pöydän kaveriksi


Meille on tulossa pääsiäisenä vieraita, joten hyvä aika olikin aloittaa tämä kodin päivitys. Miten voikaan kahden aikuisen huusholli repsahtaa siivouspäivien välillä! On lehtipinoja siellä ja täällä, vaatteitakin on sijoiteltu jokseenkin erilailla, kuin tarkoitus olisi.... se on varmaan toi Isäntä, joka meillä sekottaa kotia.... tai sitten meillä vaan eletään. Ja, siivotaan liian harvoin...:D


Punainen sängynpeite löysi taas paikalleen.  Se luo täyteläisyyttä huoneeseen, koska siellä on vielä niin tyhjän tuntuista. Vaikken toki sitä täyteen aio ahtaakaan. Jo pelkkä väri tuo runsautta.

Huomaisin samalla, kuinka uuteen maalipintaan tulee helposti naarmuja, kun esineitä siirrellään. Onneksi kotona oli odottamassa huopapehmikkeitä, joita napsin kaikkin siirreltäviin tavaroihin.  Tämon hyvä keksintö!


Lihansyöjäkasvi koristaa pöytää vanhan oloisessa ruukussa, jotka molemmat löytyivät puodista.

Ei edes torkkupeittoja nyt:)

Siivousterveisin
Klemmari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti