keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tapetointia

Vihdoinkin päästiin liisteröintihommiin! Mä muuten tykkään tapetoinnista, hoidan aina meillä liisteröinnin ja avitan muutenkin Isäntää tapettien paikoilleen laittamisessa.  Pitäisköhän  vaihtaa alaa? Hmmmm remppahommiin...ainakin tapetointiin....?

Hyvin, hyvin klassinen vanhaan taloon sopiva tapetti

Eikä siinä vielä kaikki; tämä löytyi ale-korista! Kympin rulla ja rulla riitti kovasti hyvin tähän tilaan.

Tämä listanpätkä on mun AARRE! Tämä on ollut eteisessa ja on mielestäni NIIN  kaunis! Ei mitään turhia krumeluureja, yksinkertainen, mutta kaunislinjainen. Tämmöstä haluuu! Isäntä miettii pää punaisena, miten saisi työstettyä mallin mukaista listaa. Voi Isäntää....Kun siihen tarvii tehdä joku kolo, joka peittää panelien yläreunan. Selvästi matematiikkia, ei sovi mulle.

Ja hei! Eteisen lattia näkyy!!!! Tänään lähti suojalevyt ja muut ylimääräiset tavarat ja sain jo matonpätkän somistamaan muuten vielä pikkusen keskeneräistä tilaa. Lauantaina tulee Tampereen Vieraat, joten tarttihan tehdä kulkuväylä eteiseen......:)

Lattian maalaus on jossain vaiheessa, mutta nyt tuntuu tosi hyvältä, kun eteinen näyttää jotenkin käytettävältä tilalta. Siis vielä listoja ikkunoihin, oviin, lattiaan.... ikkunan pesua, verhoja, sisustamista....välioven tuunausta....

Kylä tää tästä:)
Klemmari

2 kommenttia:

  1. Kyllä eteiset ja kuistit on käteviä tavaransäilömispaikkoja, varsinkin jos niissä olisi lämmitys. Meillä on kolme kylmää kuistia, eli talvella käyttö melkein loppuu. Kengät jäätyy lattiaan kiinni ja ikkunoistakaan ei pakkasilla juuri ulos näe :) Silti niin hienoja. Teidän kuistissa on mielettömän upeat ikkunat. Täytyisi vain nyt saada nuo kuistit siistittyä ylimääräisestä roippeesta, pestä lattiat ja laittaa joku talvisempi matto lattiaan.

    VastaaPoista
  2. Risulintu - Kiitos, tuo pitsi-ikkuna on kyllä minunkin makuun ja on se on siis tehty vanhan mallin mukaan. Meillä oli pakko tehdä eteisestä lämmin ja nyt se tuntuu tosi kivalta. Suosittelen:)

    VastaaPoista