keskiviikko 16. toukokuuta 2012

TV-tason vaihto

Silloin, kun tulin tähän taloon, n. 9 vuotta sitten, ja jotakuinkin siitä lähtien olen milloin hienovaraisesti, milloin aivan selkokielellä ehdottanut, että Isännän 80-luvulla tekemä "viihdekeskus" saa luvan väistyä. Se on ollut tosi kova paikka, onhan se "ihan hyvä" ja "itsetehty". Ja siinä on ISOT kauittimetkin.....Niimpä....

Asiaa on pohdittu ja pikkuhilja Isäntäkin on myöntynyt ehdotukselleni.  Kaikki huonekalut meillä on vanhaa, tuunattua ja kierrätettyä, niin tietenkin ajattelin tätä tasoakin.  Sepä löytyikin ykskaks yllättäen. Nyt tuo taso on ollut pari vkoa tuvan puolella, mutta eilen illalla Isäntä yllätti kertomalla, että tänään se vaihdetaan.

Voi herraisä. Ikinä en enää pyydä mitään, joka liittyy johonkin mediavehkeeseen.  Voi sitä piuhan määrää! Oli se-sinne liitintä ja toi tänne-liitintä.

                                              Tässä on vain kalpea aavistus todellisuudesta. Jatkojohtoja oli ainakin 5 ja niissä jokaisessa oli vino pino pistorasioita. Turhista jatkojohdoistakin päästiin eroon, kun asiaa koordinoitiin ja tilalle tuli tommonen 10 piuhan pistoke.

Eikä siinä vielä kaikki. Sitten alkoi kanavien haku.... Muutama ärräpääkin taisi ilmoille lentää. Mutta ihailen suunnattomasti Isännän osaamista ja tietämistä moisista vehkeistä. Mun koneet olis jäänyt siihen paikkaan. Pinna ei olis kestänyt, eikä älli riittänyt.

Onse hyvä, kun on miehiä olemassa!


                                    Kiva, kun saatiin nuo härpäkkeet ovien taakse, pölyltä piiloon.
Nyt vielä kaiuttimet vaihtoon.....niin mediakeskus olisi siinä.
Klemmari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti