lauantai 9. syyskuuta 2017

Sadonkorjuun makuja

Sadonkorjuu on ollut päivän sanana nämä viime viikot. Juureksiakin alkaa vihdoin ja viimein saada ihan lautaselle asti. Niistä meillä onkin nyt nautittu.

Koskaan ei etukäteen tiedä, mitä puutarhasta juuri sillä hetkellä löytyy.
 
Aina kuitenkin jotain, josta saa ruokaa.
 
Sitruunainen kanapata menossa uuniin muhimaan.
 
Valurautapannu on ollut kovassa käytössä. Tämä pieni lättypannu on kerrassaan oiva kaikenlaisten pinaatti- ja juureslättyjen paistamiseen. Ja, mikä parasta, valurautapannu sopii kaikille liesille!
 

Tällä kertaa oli vuorossa pinaattilätyt. Pinaatti oli omasta maasta.

Päälle voi laittaa erilaisia makuja.
Tässä köyhänmiehen lakkahilloa, saskatoonhilloa ja punajuurisalaattia.
 
Nautin suunnattomasti, kun voi korjata itse kasvattamia aineksia. Tietää ainakin, mitä syö.
 
Nyt jo hiipii ajatus ensi kesän kasvatettavista.
Tekisikö aivan uudenlaisen puutarhan?
Mitä värejä sinne tulisi?

Ilman puutarhaa ei ole elämää!
Ainakaan minulle :)
 
Klemmari

 
#sadonkorjuu #lähiruokaa #puutarha #kasvisruoka #

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti