maanantai 18. syyskuuta 2023

Ruotimista

 Viime päivät ovat sisältäneet jos jonkinlaista ruotimista. On siivottu laatikoita. Herra isä, miten sitä tuleekin keränneeksi ja säilyttäneeksi vaikka mitä. Ja, aivan turhaa. Mihin ihmeeseen sitä pieni ihminen säästää. Säästeliäs toki saa olla, mutta rajansa kaikella. Muuttoa vartenhan tätä ruotimista nyt meillä käydään. Muuttopäivä siintää jossain tuolla tulevaisuudessa, mutta siihen on voi varautua näin vähän ennakkoon. Tämä ei siis ole mitään kuolinsiivousta, vaan tämä on elämää varten päivitystä. Onpahan muutto sitten aikanaan vähän helpompi. Hope so. 

Aika monta asiaa tulee käytyä läpi, vaikka ollaan vasta alkuvaiheessa. On sähkö-vesi-viemäri,-roskat, yms sopimukset. On kauppakirjan allekirjoituspäivän sopiminen. Pankkiinkaan ei enää nykyään mennä tuosta vaan, vaan aika pitää sopia - johonkin kuukauden päähän. On omistuksen ja hallinnan siirtopäivät. 

Eilen kävimme uudella talolla, kun sinne tuli myös lattian hioja katsomaan. Samalla purimme keittiöstä laminaatin pois, jotta saatiin koko kämppää yltävä puulattia näkyviin.

Eilen myös katselin uusin silmin koko taloa. Taitaa ennakkoon merkityt tapetit mennä vaihtoon.....

Mutta - löysin kerta kaikkiaan ihanan työpöydän - itselleni!


Löysin myös eteiseen valaisimen sekä pienen kukkapöydän.
Niistä myöhemmin.

Elämä on ihanaa!

Hyvää alkanutta uutta viikkoa!

KlemmariEi kommentteja:

Lähetä kommentti