lauantai 12. maaliskuuta 2022

Kodin etsintää

 Jospa päivittäisin vähän tätä meidän muutosvaihettakin.

Meillä on edelleen tämä maalaistalo tienoineen myynnissä. Odotamme kesää, silloin on kuulemma tämmöisen paikan paras myyntiaika. Sitä odotellessa....

Uusia kohteita on käyty katsomassa. Viimeksikin oli ihana, merinäköalalla varustettu talo. Mutta. Se sijaitsi kylmällä puolella. Pihamaa oli ulkoseinään viettävä, joten kaikki kevätkosteus valuu taloa kohti. Lisäksi talossa oli öljylämmitys. No, ei sekään niin iso asia ole, meidämmiäs osaa kyllä sen homman. Toi meidämmiäs osaa melkein mitä vaan. Paitsi tehdä ruokaa. Joten tämmöstä tää on. 

Taloja on katsastettu useita. Nyt olemme päätyneet yhteistuumin 2000-luvulla rakennettuihin taloihin. Niissä on otettu huomioon kaiken maailman säädökset, joita taloissa pitää olla. Mutta näissäkin taloissa on yksi puute. Ulkorakennus. 

Kun halutaan muutosta, muutetaan kunnolla. Hypätään 200 vuotta ajassa eteenpäin. 

Tämä meidän talo huokuu historiaa ja on kerta kaikkiaan ihana rauhan tyyssija, joka on palvellut meitä hyvin. Hyvä talo hengittää. Ei hometta tms. koska tässä talossa ei ole lastulevyä eikä muovia. Olemme eläneet tässä hyvän elämän. Nyt vaan on tullut aika siirtyä eteenpäin.


Klemmari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti