lauantai 8. lokakuuta 2022

Lokakuuta

 Ihan huomaamatta taitaa tämäkin syksy mennä. Lokakuu jo menossa... Pimeys lisääntynyt, kynttilät kaivettu käyttöön. Tämä sähkönsäästö on ollut meillä käytössä jo pitkään, mutta vielä on näköjään ollut vara kiristää. Meillä se näkyy mm. ulkovalojen käytössä. Vaikkakin lamput ovat olleet ledejä, niidenkin käyttöä supistetaan. Tylsää. Kyllä tämä pimein vuodenaika pistäisi olla valojen juhlaa.

Me käytiin tässä viikolla katsastamassa (taas) uusi talokohde. Nyt olikin meidän mittapuun mukaan lähes täydellinen kohde. Enää ei puutu kuin tämä meidän talon myynti.

Miten nämä asiat menevätkin niin. Meillä kävi pari viikkoa sitten talon katsojia ja he olivat kerta kaikkiaan sopivat tänne asumaan.  Mutta. Ajankohta ja muutos ei ollut heidän elämänpolkuunsa nyt sopiva. Että melkein. 

Meillä on tämä syksy viimeistelty tätä taloa. 


Kuistin ikkuna sai raamit.

Sitten  - me ollaan innostuttu retkeilystä. Niin paljon tulee istuttua tietokoneella, joten on suorastaan pakko tehdä asialle jotakin. Kävely ja juurikin retkeily on tähän ikäryhmään sopiva muoto. Evääthän aina pitää olla mukana....

Viime kuussa käytiin Pyhärannassa kävelemässä. Reitti oli upea, meren rantaa myötäilevä ja todella hyvässä kunnossa. Kauniita maisemia unohtamatta.



Tänäänkin olimme kävelemässä tässä lähistöllä. 
Liike on lääkettä.

Klemmari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti