torstai 10. helmikuuta 2022

Rapusilakat

 Eilen oli niin upea aurinkoinen kevätpäivä että olisi voinut tehdä vaikka mitä. Aamusella tein Rostis taikinan ja keitin kananmunat sekä riisit puuroksi. Mutta mitä niiden kanssa syötäisiin? Koska keli oli mitä mainioin, suuntasin torille - kalaa hakemaan. Rapusilakat siinsi ajatuksissa. 

Taikina tuli vähän liian löysää, joten jälkikin on sen mukaista.
Kyllä nämä henkilökunnalle kelpaa...
Taikina näihin on ihan tavallinen karjalanpiirakan taikina.
Sisällä riisipuuroa ja munavoita.


Rapusilakat - liemeksi käytin aitoa kermaa ja se kyllä kruunaa maun.
Silakat on edullista ja terveellistä ruokaa.
Tähänkin satsiin kalat maksoivat 7 € ja siitä syödään reippaasti kaksi kertaa
kaksi ihmistä - siis 4 annosta ainakin.
Kalat olivat todella tuoreita.

Rostis ja Rapusilakka. Eipä ole ennen tullut maistettua, mutta nyt tiedän, miltä maistuu.
Maistui tosi hyvältä. Raaka-aineet komppas hyvin ja maut sopivat yhteen.
Vatsakin täyttyi.

Aikuisten iltapalaa.
Hedelmäinen saaristolaisleipä, valko-sinihomejuustoa ja aroniahilloa.
Ihan huippu!

Hyvä ruoka - parempi mieli!


Klemmari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti